Γκάφα ολκής του Τέρενς Κουίκ για το Εθνόσημο

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ο βουλευτής Τέρενς Κουίκ. Σε ερώτηση-διαμαρτυρία (!) του προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού διερωτάται - αφελώς - γιατί «η Ελληνική σημαία που βρίσκεται στο στήθος των διεθνών ποδοσφαιριστών μας «κοιτάει» τα παπούτσια τους». Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο κ. Κουίκ δεν θα έχει ξανασχοληθεί με τις Εθνικές μας ομάδες διότι σε αντίθετη περίπτωση θα γνώριζε ότι αυτό είναι το Εθνόσημο και όχι η Ελληνική σημαία, και υπάρχει στις φανέλες των Εθνικών μας ομάδων εδώ και πολλές δεκαετίες. Στη φωτογραφία βλέπετε του λόγου το αληθές.
Αναμφίβολα πρόκειται για μία γκάφα που τον εκθέτει και τον εντάσσει στους ανθρώπους που πιθανότατα ασχολούνται με την Εθνική μόνο όταν αγωνίζεται σε μεγάλες διοργανώσεις και το υπόλοιπο διάστημα αγνοούν την ύπαρξή της και τη πορεία της.
Λυπηρό για έναν εκπρόσωπο των Ελλήνων πολιτών στο Κοινοβούλιο, να αγνοεί τα βασικά για τις Εθνικές μας ομάδες. Και ακόμη πιο λυπηρό το κάνει το γεγονός ότι για να υποστηρίξει τα επιχειρήματά του παραθέτει φωτογραφίες από t-shirt που μπορεί κάποιος να βρει σε περίπτερα κτλ και όχι φωτογραφίες από επίσημες εμφανίσεις της Εθνικής μας ομάδας.