Αναστολή της απαγόρευσης μεταγραφών στη Μπαρσελόνα

Η FIFA ανέστειλε τελικά την πρωτοφανή ποινή
Η επιτροπή εφέσεων της FIFA αποφάσισε να δώσει ανασταλτικό χαρακτήρα στην ποινή της Μπαρσελόνα για απαγόρευση μεταγραφών μέχρι την εκδίκαση της έφεσης των Μπλαουγκράνα. Έτσι η Ισπανική ομάδα μπορεί να προχωρήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.
Ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων Λάρι Μούσεντεν έλαβε υπόψη του την ποινή που επιβλήθηκε στην Μπαρσελόνα, την πολυπλοκότητα του θέματος, την ημερομηνία έναρξης της επόμενης μεταγραφικής περιόδου (1 Ιουλίου) και κατέληξε πως η επιτροπή αδυνατεί να λάβει απόφαση μετά την έφεση της Μπαρσελόνα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι η πειθαρχική επιτροπή της FIFA επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στην Μπαρσελόνα για δύο συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους, λόγω παράβασης των κανονισμών περί εγγραφής ποδοσφαιριστών κάτω των 18 ετών, ενώ της είχε επιβληθεί και πρόστιμο 370.000 ευρώ.
ΑΠΕ -ΜΠΕ
Τελικά δεν κατάφερε ο 3ος αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης και μέλος της επιτροπής που επέβαλε τη ποινή, Πέδρο Λόπεθ Χιμένεθ (photo), να στήσει "τρικλοποδιά" στη Μπαρσελόνα καθώς η FIFA... χάλασε τα σχέδιά του.