ΠΑΣ Γιάννινα: Ο νόμος του... χοντρού!

Με τον Κρίστιαν Τσάβες να λέει τη τελευταία λέξη, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την ισοπαλία με 1-1 στο "Θ. Βαρδινογιάννης" απέναντι στον ΟΦΗ. Στο ματς που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Αργεντίνος μέσος μπήκε ως αλλαγή στο 75' και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 1-1 και έδωσε τις απαντήσεις του σε όσα δημοσιεύματα ξεφύτρωσαν μέσα στην εβδομάδα κάνοντας λόγο για τη φυσική κατάσταση και τα... κιλά (!) του. Το σκορ είχε ανοίξει για τους Κρητικούς ο Νούνιες στο 85'.
Έτσι η ομάδα των Ιωαννίνων αποχωρεί από την Κρήτη
, στην οποία παρέμεινε όλη την εβδομάδα, με 4 βαθμούς στις αποσκευές της ικανοποιημένη σε γενικές γραμμές. Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά, αλλά ο ΠΑΣ μετά το πρώτο 20λεπτο ισορρόπησε το ματς και βγήκε μπροστά με αξιώσεις και μάλιστα έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν από κόρνερ του Ίλιτς ο Μπέριος δεν "έπιασε" τη κεφαλιά για να ανοίξει το σκορ. Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ευκαιρία του Κοροβέση στο 73ο λεπτό.
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Στάθης, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο (60' Κουτσιανικούλης), Μπανούσης (79' Νούνιες), Περογαμβράκης (76' Ροβίθης), Παπάζογλου.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Βίλα, Κοροβέσης (75' Τσάβες), Ακόστα (71' Λίλα), Ίλιτς.
* Την επόμενη αγωνιστική (16/03, 15:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.