ΠΑΣ Γιάννινα: Ευχαριστεί Πλατανιά, στα χακί ο Ρουμπουλάκου

Επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί την ΠΑΕ Πλατανίας για τη φιλοξενία της εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Η Ηπειρώτικη ΠΑΕ, στο κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, ευχαριστεί του Κρητικούς για
την φιλοξενία που έτυχε κατά τη διάρκεια όλης αυτής της εβδομάδας που παρέμεινε στα Χανιά και επιφυλλάσεται για το ματς της ερχόμενης σεζόν που θα γίνει στα Ιωάννινα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες της προς το Δ.Σ και όλους τους συνεργάτες της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ,  για την εξαιρετική φιλοξενία και εξυπηρέτηση προς την αποστολή της ομάδας μας, καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδος που αυτή  βρέθηκε στην όμορφη πόλη των Χανίων.
Η συμπεριφορά των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ , ήταν καθ όλα άψογη  και όλοι τους έκαναν τα πάντα προκειμένου να  εξυπηρετούν  και να λύνουν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαζόταν, ενώ διέθεσαν τις  γηπεδικές εγκαταστάσεις  του ΜΑΛΕΜΕ για τις  καθημερινές προπονήσεις της ομάδας, κάνοντας μας να αισθανόμαστε πως βρισκόμαστε στα Γιάννινα.
Ευχαριστούμε  και επιφυλασσόμαστε, στον μεταξύ μας αγώνα, της επόμενης αγωνιστικής περιόδου  στην έδρα μας, να ανταποδώσουμε ανάλογα την πραγματικά θερμή φιλοξενία σας".
Την στρατιωτική του θητεία υπηρετεί εδώ και λίγες ημέρες ο Σίμος Ρουμπουλάκου. Ο 22χρονος αμυντικός παρουσιάστηκε στη Θήβα.