Ψυχωμένος ο ΠΑΣ, πήρε νίκη και Λεάντρο

Τις κακές εμφανίσεις άφησε πίσω ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη νίκη που πέτυχε επί του Λεβαδειακού με 2-1 το μεσημέρι του Σαββάτου στους "Ζωσιμάδες". Με μία νίκη, η οποία συνοδεύτηκε και με εμφάνιση που ικανοποίησε τους φίλους της, η ομάδα των Ιωαννίνων έφτασε τους 26 βαθμούς. Τα τέρματα της νίκης πέτυχαν ο Ίλιτς στο 24' και ο Τσουκαλάς στο 66', ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Μάντζιος στο 73'. Μάλιστα στο γκολ του Σέρβου έγινε "σεισμός" στο γήπεδο.
Ο ΠΑΣ, παρά το άγχος που είχε στα πρωτα λεπτά, έδειξε από πολύ νωρίς ποιός ήταν ο στόχος του. Νίκη και μόνο νίκη. Με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο, το πρώτο που άλλαξε ήταν η ψυχολογία της ομάδας. Μπήκε με τον αέρα του αφεντικού και έτσι πήρε αυτή τη σπουδαία νίκη.
Βεβαίως, πρέπει να σημειώσουμε τη τεράστια διπλή ευκαιρία των Ακόστα και Ίλιτς στο 20' και του Μαντζιου στο 26'.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης (Μπέριος 91'), Γιάκος, Ακόστα (Αυγερίκου 88'), Ίλιτς.
Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Χαραλάμπους, Λουκογιάννης (Καπό 46'), Κώτσιος, Ιντζίδης (Μιλοσάβλιεβ (59'), Κονέ, Ορτέγκα (Βαρέλα 77'), Μάνζτιος, Ροτζέριο.
Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο Λεάντρο για το επόμενο 6μηνο, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.
* Την επόμενη αγωνιστική (05/02, 15:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη.
* Ευχαριστούμε το στέλεχος των Blue Vayeros και υπεύθυνο Άμυνας του κόμματος "Θεσμός", Θόδωρο Δασκάλου, για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας.