Οι αρχηγοί του ΠΑΣ για το διαζύγιο με Τσιώλη

Μετά την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Σάκη Τσιώλη οι αρχηγοί της ομάδας, Γιώργος Ντάσιος, Αλέξης Μιχαήλ, Θέμης Τζημόπουλος και Άντι Λίλα, δήλωσαν στην επίσημη ιστσελίδα του συλλόγου:
"Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κο Τσιώλη για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα.
Ο κος Τσιώλης είναι από τους καλύτερους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα μας και ένας πραγματικός δάσκαλος, αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα, που δεν ήταν αυτά που όλοι περιμέναμε, τον ανάγκασαν να παραιτηθεί αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη, ακόμη και αυτή που αναλογεί σε εμάς!
Αυτό μας έχει στεναχωρήσει όλους και σίγουρα δεν ήταν κάτι που επιθυμούσαμε. Οι σχέσεις μας μαζί του είναι και θα παραμείνουν πολύ καλές και το άριστο κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια οφείλεται και στον ίδιο.
Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και θα το πετύχουμε, με ένα μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας να ανήκει σίγουρα και σε αυτόν".