Ανακοίνωσε Σόλσκιερ η Κάρντιφ

Νέα σελίδα στην Πρέμιερ Λιγκ θέλει να ανοίξει η Κάρντιφ, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ως πρώτο της προπονητή της, λίγο καιρό μετά την απόλυση του Μάλκι Μακάι. Ο Νορβηγός τεχνικός είχε αναλάβει το τιμόνι της Μόλντε από το 2011, αφού είχε περάσει μία τριετία (2008-11) στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οδηγώντας την στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων αλλά μετά από τις έντονες πιέσεις των ανθρώπων της ουαλικής ομάδας αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε, άφησε τη γενέτειρά του και επέστρεψε στον τόπο που έκανε το όνομά του ως ποδοσφαιριστής.
Την περσινή σεζόν στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, ο Σόλσκιερ δεν μπόρεσε να κάνει το 3/3 στην κατάκτηση πρωταθλημάτων, με τη Μόλντε να τερματίζει στην 6η θέση.
Ο 40χρονος κόουτς έχει ήδη βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Κάρντιφ, γνώρισε τους νέους του παίκτες και στις πρώτες του κουβέντες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, είπε:σε δημοσιογράφο του BBC: «Είναι μία φανταστική δοκιμασία. Η Κάρντιφ είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα προς τα πάνω. Ελπίζω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Πάντα ονειρευόμουν να είμαι προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ και είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται επιτέλους η ευκαιρία».
ΠΗΓΗ: Εngland365.gr