Ο Μέσι παρέλαβε το τρίτο «Χρυσό Παπούτσι» του!

Ο Λιονέλ Μέσι σε εκδήλωση έγινε στο «Old Factory Estrella Damm», το παλιό εργοστάσιο της ζυθοποιίας Damm στην Βαρκελώνη, παρέλαβε το τρίτο του «Χρυσό Παπούτσι», καθώς πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ισπανικού πρωταθλήματος και όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με 46 γκολ. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ της Μπαρσελόνα είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει πάρει τρεις φορές το βραβείο του πρώτο σκόρερ της Ευρώπης!
Ο Κρίστο Στόιτσκοφ, ο Βούλγαρος θρύλος της Μπαρσελόνα, που έχει κερδίσει το «Χρυσό Παπούτσι» (1989/90), τη «Χρυσή Μπάλα» (1994) αλλά και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο Μουντιάλ του 1994, ήταν αυτός που παρέδωσε το τρόπαιο στον Μέσι. Ο Στόιτσκοφ υποκλίθηκε στην αξία του Μέσι και του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα, προσθέτοντας ότι είναι σίγουρος πως ο Λέο θα κερδίσει και το «Χρυσό Παπούτσι» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν μέλη της οικογένειας του, μέλη της Μπαρσελόνα, όπως ο πρόεδρος Σάντρο Ροσέλ, ο αντιπρόεδρος Χοσέ Μαρία Μπερτομέου, οι συμπαίκτες του Πουγιόλ, Τσάβι, Φάμπρεγας, Αντριάνο, Πίντο και Άλμπα αλλά και ο προπονητής του Χεράρδο Μαρτίνο.
Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι ένα πολύ ωραίο βραβείο και είναι μια αναγνώριση. Υπάρχουν πολλοί στόχοι που δεν έχω πετύχει ακόμα. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που με αγαπούν και τις δύσκολες στιγμές».