Μαγικό το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ!

Μπορεί το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ανάμεσα στην Έβερτον και τη Λίβερπουλ στο «Γκούντισον Παρκ» για τη 12η αγωνιστική να μην είχε νικητή με το τελικό 3-3, όμως νικητές ήταν όλοι όσοι παρακολούθησαν αυτή τη... μαγική αναμέτρηση!
Κάπως έτσι πρέπει να είναι τα ντέρμπι! Με γκολ, πάθος, σκληρά μαρκαρίσματα, μεγάλους πρωταγωνιστές στον αγωνιστικό χώρο και ρυθμό που… κόβει την ανάσα του κάθε οπαδού αλλά και του ουδέτερου θεατή!
Έβερτον και Λίβερπουλ, έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να αποδείξουν ότι το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα καλύτερα παγκοσμίως και πήραν από έναν βαθμό χάρη στο τελικό 3-3.
Εκπληκτικός ο Σιμόν Μινιολέ για τους «Κόκκινους» που έπιανε… ό,τι και όσα μπορούσε, δύο γκολ από τον Ρομέλου Λουκάκου που πήγε να βάλει τη σφραγίδα του στο ματς, ενώ ήρωας έγινε ο Ντάνιελ Στάριτζ που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με γκολ στο 89’, έχοντας μπει σαν αλλαγή, όταν ο Ρότζερς αποφάσισε να ρισκάρει.
Σαν δυο καλοί φίλοι τα είπαν οι δύο προπονητές πριν την έναρξη, αλλά και με τη λήξη του ντέρμπι, δείχνοντας πως η… έχθρα κρατάει κάτι περισσότερο από ενενήντα λεπτά, μαζί με τις καθυστερήσεις.
ΠΗΓΗ: England365.gr