Σε πελάγη ευτυχίας ο Πογιέτ

Η πρώτη νίκη της Σάντερλαντ στο πρωτάθλημα έφερε μεγάλα χαμόγελα σε όλους στην ομάδα και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του Γκουστάβο Πογιέτ. Ο τεχνικός της ομάδας, στάθηκε ιδιαίτερα στην αξία, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι, που έχει η νίκη απέναντι στη Νιουκάστλ, τονίζοντας όμως ότι για να έχει ουσία πρέπει αν υπάρχει ανάλογη συνέχεια.
«Όλα είναι υπέροχα σήμερα. Πήραμε την πρώτη μας νίκη απέναντι στον μεγάλο μας αντίπαλο . Οι οπαδοί είναι χαρούμενοι και οι παίκτες πήραν ώθηση. Το χρειαζόμασταν. Όταν είδα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις, κόντεψα να πάθω καρδιακό επεισόδιο. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, όλα θέλουν προσπάθεια», δήλωσε αρχικά και εν συνεχεία αναφέρθηκε στον Μπορίνι που μπήκε και σκόραρε το νικητήριο γκολ:
«Ήταν μια στιγμή που χρειαζόμασταν ρίσκο. Ο Μπορίνι σκόραρε ένα σπουδαίο γκολ και ο κόσμος ξεσηκώθηκε. Όταν μία ομάδα είναι στην κατάσταση που βρισκόμαστε εμείς και πετυχαίνει ένα γκολ, είναι λογικό οι παίκτες να προσπαθούν να το κρατήσουν. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στην άμυνά μας και να μην δεχόμαστε γκολ. Χρειαζόμασταν αυτό το γκολ και αυτή τη νίκη. Τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να πάμε να νικήσουμε και την επόμενη εβδομάδα και να αρχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Είναι ένα αποτέλεσμα που αλλάζει πολλά πράγματα για μας και τον κόσμο στο ψυχολογικό κομμάτι. Πρακτικά όμως δεν κάναμε τίποτα, πρέπει να πάρουμε και άλλες νίκες».
ΠΗΓΗ: England365.gr