Έτοιμες οι εκδρομές του «Φάρου» για Ρουμανία!

Από τον Δημήτρη Κωτσέλη (Γαλανόλευκος Φάρος)
Με πλήθος κόσμου και δύο εκδρομές από Αθήνα, 16 με 20 και 17 με 20 Νοεμβρίου, ο «Γαλανόλευκος Φάρος» ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στον αγώνα ρεβανς της Εθνικής μας στα μπαράζ κόντρα στη Ρουμανία, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, με στόχο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση της χώρας μας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Για ένα ακόμα παιχνίδι, οι εκδρομείς φίλοι του «Γαλανόλευκου Φάρου» θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την παρακολούθηση της κρίσιμης αναμέτρησης για την ομάδα του Σάντος με την επίσκεψη σε πολλά αξιοθέατα.
Το «Παρίσι των Βαλκανίων» όπως αποκαλείται το Βουκουρέστι είναι μια πολλά υποσχόμενη πόλη για τους Έλληνες φιλάθλους, που ελπίζουν ότι θα πανηγυρίσουν εκεί την ιστορική πρόκριση της χώρας μας στις 32 φιναλιστ του Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Ο «Γαλανόλευκος Φάρος» ανακοίνωσε τις δύο εκδρομές που θα φύγουν αεροπορικώς από Αθήνα. Η μία θα είναι τεσσάρων διανυκτερεύσεων (16-20) σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Βουκουρέστι και η άλλη τριών (17-20).
Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Φάληρο στις 15/11 και η ρεβανς της Ρουμανίας είναι προγραμματισμένη για τις 19/11. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές επισκεφθείτε τα σχετικά links που βρίσκονται πάνω και δεξιά στην αρχική σελίδα του site, ή καλέστε τον πρόεδρο του «Φάρου» Νίκο Φλέκκα στο τηλ: 6974331691.