"Αξίζει και 10-0 για το You'll never walk alone"!

Ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας δήλωσε ότι αξίζει ακόμα και μία συντριβή με 10-0 από τη Λίβερπουλ, μόνο και μόνο για να ακούει τους οπαδούς της να τραγουδούν το διάσημο "You''ll never walk alone"!
Παραμονή του εξαιρετικά δύσκολου αγώνα για την Κρίσταλ Πάλας στο "Άνφιλντ", ο Ίαν Χόλογουεϊ προχώρησε σε μία άκρως εντυπωσιακή δήλωση. Ο τεχνικός των Λονδρέζων αποκάλυψε πως το "You'll never walk alone", σήμα-κατατεθέν των οπαδών της Λίβερπουλ, ήταν το αγαπημένο του πατέρα του και παραδέχτηκε πως για να ακούς αυτό το τραγούδι αξίζει ακόμα και να χάνεις με... 10-0!
"Αξίζει να βρίσκεσαι εκεί για να ακούς αυτό το τραγούδι. Αξίζει ακόμα και μία συντριβή με 10-0 μόνο και μόνο να τους ακούς να τραγουδούν αυτό το τραγούδι", δήλωσε αφοπλιστικά ο 50χρονος Άγγλος τεχνικός.
Σημειώνεται πως η προτελευταία της βαθμολογίας Πάλας προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, με τον προπονητή της πάντως να έχει ευχάριστες αναμνήσεις από το "Άνφιλντ".
Και αυτό γιατί ως τεχνικός της, επίσης νεοφώτιστης, Μπλάκπουλ, είχε πανηγυρίσει το τρίποντο μέσα στο σπίτι των "κόκκινων" τη σεζόν 2010-11, σε μία σεζόν μάλιστα όπου είχε πετύχει νταμπλ νικών απέναντί τους.
sport24.gr