Aποσύρεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποσύρεται από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί και επίσημα η αγγλική ομάδα. Ο 71χρονος Σκοτσέζος τεχνικός επιβεβαίωσε με δήλωση στον επίσημο λογαριασμό Twitter του συλλόγου ότι θα παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν, ύστερα από 27 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στους «Κόκκινους Διαβόλους».
Ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο των «μπέμπηδων», ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε: «Η απόφαση να αποσυρθώ είναι κάτι που έχω σκεφτεί πολύ. Είναι η κατάλληλη στιγμή. Ήταν σημαντικό για μένα να αφήσω πίσω ένα σύλλογο οργανωμένο και με το ισχυρότερο δυνατό σχήμα και πιστεύω ότι το έπραξα. Η ποιότητα αυτής της ομάδας και η ισορροπία στις ηλικίες αποτελεί καλό οιωνό για τη συνεχή επιτυχία στο υψηλότερο επίπεδο.
Οι προπονητικές εγκαταστάσεις μας είναι από τις καλύτερες στον κόσμο και το γήπεδό μας θεωρείται δικαίως ως μία από τις κορυφαίες εγκαταστάσεις στον πλανήτη. Πηγαίνοντας εμπρός, είμαι στην ευχάριστη θέση να αναλάβω τον διπλό ρόλο του διευθυντή και του πρεσβευτή για τον σύλλογο. Αυτές οι δραστηριότητες, σε συνδυασμό με τα πολλά άλλα ενδιαφέροντά μου, με κάνουν να ανυπομονώ για το μέλλον».
ΑΠΕ-ΜΠΕ