Εξώδικο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο «GOAL news»

Εξώδικο έστειλε σήμερα το απόγευμα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στην εφημερίδα «GOAL news». Αιτίες ήταν το ψευδές δημοσίευμα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ περί σκέψεων του προέδρου, Γιώργου Χριστοβασίλη, για πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, αλλά και θέματα που αφορούν τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Χριστόπουλο. Αναλυτικά:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, και ο πρόεδρος της κος Γιώργος Χριστοβασίλης, διαψεύδουν κατηγορηματικά σημερινό άρθρο της εφημερίδας «GOAL news», που υπογράφει ο συντάκτης της Ακης Τριανταφύλλου,  και  αναφέρεται σε δήθεν πρόθεση, από τον πρόεδρο, πώλησης  του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας μας, σε επιχειρηματία της πόλης των Ιωαννίνων, αλλά και σε θέματα που αφορούν τον προπονητή της ΠΑΕ, κο Γιάννη Χριστόπουλο.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ο πρόεδρος κος Γιώργος Χριστοβασίλης απέστειλαν  τόσο στην εφημερίδα όσο και στον Άκη Τριανταφύλλου εξώδικη δήλωση - κλήση στην οποία  αναφέρονται τα εξής:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ- ΚΛΗΣΗ
Του Γεωργίου Χριστοβασίλη του Ιωάννη.
Της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966», η οποία εδρεύει στο ΠΕΑΚΙ, Ανατολής, Ιωαννίνων και εκπροσωπείται νόμιμα
ΚΑΤΑ
Της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «SPORT PLUS AAE», ως ιδιοκτήτριας της εφημερίδας «GOAL news», η οποία εδρεύει στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου, επί της οδού Μπενάκη αρ. 5 και εκπροσωπείται νόμιμα.
Του Άκη Τριαντάφυλλου, δημοσιογράφου, κατοίκου ομοίως.
Αθήνα, 4 Απριλίου 2013
---
Με έκπληξη και δικαιολογημένη  αγανάκτηση αναγνώσαμε το «ρεπορτάζ», που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα σας σήμερα, 4η Απριλίου 2013, και συγκεκριμένα στη σελίδα 5 του υπ' αριθμ. 3.331 φύλλου σας. Το «ρεπορτάζ» αυτό έφερε τον τίτλο «Ο ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ», και αναφερόταν σε αυτό, δήθεν πρόθεσή του πρώτου εξ ημών,  να πωλήσω το πλειοψηφικό μου πακέτο που κατέχω στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, σε επιχειρηματία της πόλης των Ιωαννίνων, αλλά και σε θέματα που αφορούν τον προπονητή της ΠΑΕ, Κ. Χριστόπουλο.
Η κακή σας πληροφόρηση, έως και κατασκευή «ειδήσεων» από εσάς, σας οδήγησε να αναφέρετε, όπως προανέφερα, ότι δήθεν πωλείται η δεύτερη εξ ημών  ΠΑΕ, και πως μάλιστα ο πρώτος ημών, έχω ήδη προχωρήσει,  σε συμφωνία με επιχειρηματία της πόλης. ΔΙΑΨΕΥΔΩ κατηγορηματικά ότι έχω προχωρήσει σε συζητήσεις με δική μου πρωτοβουλία ή με πρωτοβουλία οιουδήποτε άλλου, με αντικείμενο την πώληση της δεύτερης εξ ημών ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Διαψεύδω επίσης μετ' επιτάσεως , ότι οιοσδήποτε με πλησίασε με στόχο την οιαδήποτε εμπλοκή του στην Π.Α.Ε.. Σημειωτέον δε και σας το κάνω σαφές, ότι σκέψη περί πωλήσεως της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΟΥΔΕΠΟΤΕ πέρασε από το μυαλό μου.
Είναι αναμφίβολο και πασιφανές, ότι η πρόθεσή σας, δια του εν λόγω δημοσιεύματος, αλλά και περί των "αναζητήσεών" σας και δήθεν ρητορικών ερωτημάτων σας, σχετικά με τον προπονητή της ομάδος μας και προηγούμενου προπονητή αυτής, είναι να δημιουργήσετε αναταραχή για το ιδιοκτησιακό καθεστώς αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, ενόψει των τριών κρίσιμων για την ομάδα αγωνιστικών που ακολουθούν.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι πλέον σε οιαδήποτε αναφορά στο μέλλον ψευδών γεγονότων ή κατασκευασμένων πληροφοριών, οι οποίες αφορούν αμφότερους ημάς, αρμόδιος θα είναι ο Εισαγγελέας και τα πολιτικά δικαστήρια.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως δημοσιεύσετε την παρούσα στο αυριανό σας φύλλο, στο ίδιο σημείο και σε έκταση ίδια με αυτή του επίμαχου ανακριβούς, ανωτέρω αναφερθέντος δημοσιεύματος σας.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς που απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει".