Και επίσημα Μιχαήλ και Γιάκος

Ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσουν να είναι, όπως αναμενόταν, ο Αλέξης Μιχαήλ και ο Ευριπίδης Γιάκος. Ανανέωσαν για 2,5 και 3,5 χρόνια με την ομάδα των Ιωαννίνων σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Αλέξη Μιχαήλ και Ευριπίδη Γιάκο, για τα επόμενα 2,5 και 3,5 χρόνια αντίστοιχα.
Τα δελτία των ποδοσφαιριστών αναμένεται να εκδοθούν από την Ε.Π.Ο αύριο Σάββατο 4/1,  οπότε θα είναι στην διάθεση του προπονητή μας Γιάννη Χριστόπουλου για τον αγώνα κυπέλλου με τον Φωστήρα Πέμπτη 10/1"
Στις πρώτες τους δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον "Άγιαξ της Ηπείρου", οι δύο ποδοσφαιριστές δήλωσαν:
Αλέξης Μιχαήλ: Παρέμεινα  στην ομάδα για να συνεχίσω  κι εγώ αυτό που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι. Εύχομαι να βοηθήσω ώστε η φετινή χρονιά να είναι το εφαλτήριο  για την καθιέρωση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην superleague.
Θέλω να ευχαριστήσω, τον πρόεδρο μας κο Χριστοβασίλη, τον προπονητή κο Χριστόπουλο, τον Γενικό αρχηγό κο Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και να υποσχεθώ στον κόσμο μας ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό,  ώστε ο ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του.

Ευριπίδης Γιάκος: Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ανανέωση του συμβολαίου μου. Έμεινα στην ομάδα της πόλης μου και αυτό ήταν που πραγματικά  ήθελα. Ευχαριστώ  τον πρόεδρο μας κο Χριστοβασίλη, τον προπονητή κο Χριστόπουλο και  τον Γενικό αρχηγό κο Νιαρχάκο  που με εμπιστεύονται και πιστεύουν στις ικανότητές μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω.