Όλο το Μουσείο Εθνικής σε φωτογραφικό υλικό

Από τον Δημήτρη Κωτσέλη (Γαλανόλευκος Φάρος)
Μία σπάνια έκθεση που καθηλώνει και τον πλέον απαιτητικό συλλέκτη αντικειμένων. Ένα Μουσείο χτισμένο μέρα με τη μέρα με πολύ μεράκι και αγάπη από τους ανθρώπους του «Γαλανόλευκου Φάρου» στα Χανιά για την μεγάλη μας αγάπη την Εθνική ομάδα. Ένα πλήθος τριακοσίων και πλέον εκθεμάτων τεράστιας συναισθηματικής αξίας, που αποτελούν τη νοητική σύνδεση των αναμνήσεων του καθενός με τις αξέχαστες στιγμές που μας χαρίζει αυτή η ομάδα. Πλέον, όλα αυτά τα εκθέματα είναι διαθέσιμα και σε φωτογραφικό υλικό.
Στην μαγευτική πόλη της δυτικής Κρήτης εδρεύει το μοναδικό Μουσείο Εθνικής ομάδας σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, το εν λόγω Μουσείο των Χανιών το οποίο διατηρεί ο «Γαλανόλευκος Φάρος» με αίσθημα υπερηφάνειας αλλά και ευθύνης με τη συμβολή των Ελλήνων διεθνών παικτών αλλά και του απλού κόσμου, είναι από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με τεράστια ιστορική αξία.
Εκθέματα από την εποχή του θαύματος της Πορτογαλίας, τις νεότερες επιτυχίες της Εθνικής, τις προκρίσεις σε Μουντιάλ και Euro, αλλά και αντικείμενα που χρονολογούνται αρκετές δεκαετίες πίσω, κοσμούν το γαλανόλευκο Μουσείο. Ωστόσο, ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου», Νίκος Φλέκκας, προχώρησε σε μία ακόμα πρωτοβουλία συγκεντρώνοντας φωτογραφικό υλικό όλων των εκθεμάτων για όσους θέλουν να δουν αναλυτικά τα εκθέματα, και δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στα Χανιά. Είναι δεδομένο πως αυτή η σπουδαία ομάδα που αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες μας εμπνέει και θα συνεχίσουμε να την ακολουθούμε σε κάθε της βήμα και να την στηρίζουμε με κάθε τρόπο.
Ακολουθήστε τη σελίδα του «Γαλανόλευκου Φάρου» στο Facebook (κλικ εδώ) για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και εκείνη του προέδρου του συλλόγου (κλικ εδώ) όπου και θα βρείτε στο φωτογραφικό άλμπουμ του Μουσείου όλα τα εκθέματα σε φωτογραφίες.