Ο Ντε Βινσέντι Vodafone MVP

Με το βραβείο του Vodafone MVP τιμήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Σκόντα Ξάνθη ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντίνος, που πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση, παρέλαβε το σχετικό βραβείο από τα χέρια του Γιάννη Τάτση, βετεράνου ποδοσφαιριστή του "Άγιαξ της Ηπείρου" και νυν προπονητή της ομάδας Κ20. 
Ο Ντε Βινσέντι μετά τη βράβευσή του δήλωσε: «Όπως είπε και ο Τάσος Πάντος πριν από δύο εβδομάδες, αυτό το βραβείο το αξίζει όλη η ομάδα και όχι μόνο εγώ, γιατί προσπάθησαν όλοι. Η νίκη αυτή είναι σημαντική για τον κόσμο. Ίσως να μην παίξαμε πολύ καλά σήμερα, αλλά αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε τώρα τα επόμενα, γιατί ο στόχος είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μπορούμε, ώστε να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τον πρώτο στόχο που είναι η παραμονή».
Ο Γιάννης Τάτσης δήλωσε: «Ο Τόμας με την καλή του εμφάνιση επιβεβαίωσε την πολύ καλή χρονιά που διανύει. Δικαιούταν αυτό το βραβείο. Με τα όσα είπε στις δηλώσεις του δείχνει και το χαρακτήρα του. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να βοηθάει την ομάδα, αλλά και τον εαυτό του. Θα ήταν άδικο σήμερα αν στράβωνε το παιχνίδι αυτό. Η ομάδα μπήκε πολύ καλά. Ήταν ένα από τα καλά παιχνίδια του Τόμας στα Γιάννενα. Επισφράγισε την καλή εμφάνιση με το γκολ που έκανε. Βάσει ευκαιριών και ποδοσφαίρου που έπαιξε ο ΠΑΣ δικαιούταν τη νίκη».