Εντυπωσιασμένος από το Μουσείο και ο Ελευθεράκης!

Από τον Δημήτρη Κωτσέλη (Γαλανόλευκος Φάρος)
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι επισκέψεις, εν ενεργεία αλλά και παλαιμάχων διεθνών ποδοσφαιριστών, στο Μουσείο της Εθνικής ομάδας στα Χανιά. Τελευταία επίσκεψη από τον άλλοτε άσο της «γαλανόλευκης», Κώστα Ελευθεράκη, και νυν Γενικό Αρχηγό του Παναθηναϊκού, που ξεναγήθηκε στο Μουσείο στα Χανιά δηλώνοντας εντυπωσιασμένος με τα εκθέματα.
Ο νεότερος αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, και μέχρι πρότινος νεότερος σκόρερ (πριν τον ξεπεράσει ο Σωτήρης Νίνης), ο Κώστας Ελευθεράκης, βρέθηκε την Κυριακή στα Χανιά με την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον τοπικό Πλατανιά, έχοντας αισίως αναλάβει χρέη Γενικού Αρχηγού στους «πράσινους».
‘Ετσι, δεν χάθηκε η ευκαιρία να ξεναγηθεί από τους ανθρώπους του «Γαλανόλευκου Φάρου» στο Μουσείο της Εθνικής το οποίο διαρκώς αυξάνει τα εκθέματά του (περισσότερα από 300 αντικείμενα εκτίθενται πλέον στο κοινό), και έμεινε εντυπωσιασμένος από το θέαμα που αντίκρισε.
Μάλιστα, ο 35 φορές διεθνής με το εθνόσημο, που έλαμψε με την Εθνική τη δεκαετία του ’70, όντας ιδιαίτερα συγκινημένος με το Μουσείο, υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του «Φάρου» συνεισφέροντας με φωτογραφικό υλικό παλαιότερων δεκαετιών από αγώνες Εθνικής, ενώ αναμένεται να φροντίσει για την διαφήμιση του πανέμορφου Μουσείο σε όσους περισσότερους διεθνείς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές είναι εφικτό. Φυσικά, οι άνθρωποι του «Φάρου» ευχαρίστησαν θερμά τον Κώστα Ελευθεράκη για το γεγονός ότι τίμησε το Μουσείο με την παρουσία του και θα τον περιμένουν με την πρώτη ευκαιρία ξανά στα Χανιά.