Φεύγει ο Μπέκαμ από τους Γκάλαξι

Τι κι αν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πηγαίνει περίφημα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, πραγματοποιώντας την καλύτερη σεζόν του στο MLS. Η αρχή του 2013, μάλλον δεν θα βρει στην ομάδα της πόλης των Αγγέλων, τον Άγγλο άσο, που ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, μετά από απαίτηση της συζύγου του!
Η σχετική αποκάλυψη έγινε από την εφημερίδα «Los Angeles Times», που ανέφερε ότι ο Μπέκαμ, έχει ενημερώσει τη διοίκηση των Γκάλαξι ότι στις 31 Δεκεμβρίου που λήγει το συμβόλαιό του μάλλον θα αποχωρήσει. «Ξεκινάμε να σκεφτόμαστε πώς θα είναι οι Γκάλαξι την επόμενη σεζόν» ήταν το σκωπτικό σχόλιο του εκτελεστικού διευθυντή του συλλόγου, Τιμ Λεϊβέκε.
Ο Μπέκαμ, πάντως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από το MLS, αλλά πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της συζύγου του, Βικτόρια, η οποία έχει την έδρα των επιχειρήσεών της στο "Μεγάλο Μήλο".
Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Βικτόρια ουσιαστικά... εκβίασε τον Ντέιβιντ λέγοντάς του ότι θα πάρει τα παιδιά τους και θα μείνει στη Νέα Υόρκη, με τον Άγγλο σούπερ-σταρ να το...σκέφτεται σοβαρά.