Καζάνι που βράζει η Τσέλσι

Κάκιστο είναι το κλίμα στις τάξεις της Τσέλσι και αποκορύφωμα της κατάστασης είναι τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα και την ήττα από την Γουέστ Μπρομ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι παίκτες άρχισαν να “καρφώνουν” ο ένας τον άλλον και αποτέλεσμα ήταν να ακουστού βαριές εκφράσεις. Αυτό επιβεβαιώθηκε δια στόματος του Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος δήλωσε: “Φυσικά, είναι φυσιολογικό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και στους μεγάλους συλλόγους δεν επιτρέπεται να χάνεις”.
Εκτός εαυτού ήταν μεταξύ άλλων ο Πετρ Τσεχ, ο οποίος ήταν έξαλλος με τους συμπαίκτες του και τον τρόπο με τον οποίο αμύνονταν. “Παίξαμε σκ...α” ήταν μία από τις φράσεις του, ενώ ο Ντι Ματέο είπε στους παίκτες του: “Λέτε πως είστε πρωταθλητές Ευρώπης και δεν μπορείτε να τους νικήσετε;”.
Τέλος, από αυτούς που βρέθηκαν στο επίκεντρο ήταν ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος ήταν κάκιστος και φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το γκολ του Σέιν Λονγκ.
Ωστόσο, σε δύσκολη θέση φαίνεται πως είναι και ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο που χάνει σταδιακά τα στηρίγματά του μέσα στην ομάδα και αρκετοί αναφέρουν πως άρχισε η αντίστροφή μέτρηση για τη λύση της συνεργασίας.