Φυλακούρης στο Campion.gr: «Σοβαρός άνθρωπος και καλός προπονητής ο Χριστόπουλος»

Με τον βετεράνο άσσο του Παναθηναϊκού, Τότη Φυλακούρη, επικοινώνησε το Campion.gr. Αφορμή για τη κουβέντα μας στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος και η κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό. Ο Τότης Φυλακούρης μόνο καλά πράγματα έχει να πει για τον προπονητή του ΠΑΣ, μιας και τον ξέρει από πρώτο χέρι και γνωρίζει πολύ καλά τόσο τις ικανότητές του όσο και τον χαρακτήρα του. «Ο Γιάννης είναι ένα εργατικό παιδί και ένας σοβαρός άνθρωπος. Δουλεύαμε μαζί για 5 χρόνια. Μόλις ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θα μπορούσα να τον πάρω μαζί μου αλλά πλέον είχε φύγει» μας λέει αρχικά και συνεχίζει: «Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να μαθαίνει συνεχώς και πάντα διαβάζει. Είναι εγωιστής με τη καλή έννοια και αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο για τη καριέρα του».
Ο κ. Φυλακούρης συνεχίζει λέγοντάς μας ότι «ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι ένας άνθρωπος πάντα αγαπητός στους παίκτες του και στους συνεργάτες του. Είναι ένας ανερχόμενος προπονητής και θα πάει ψηλά. Η ευκαιρία που του δίνεται να προπονήσει τον ΠΑΣ και ειδικά στη Σούπερ Λιγκ, είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για τον ίδιο και προσωπικά πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά στο τιμόνι της ομάδας των Ιωαννίνων».
Ο Τότης Φυλακούρης που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Ιστορίας του Παναθηναϊκού, καταλήγει μιλώντας για τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη: «Συναντώ τον Γιώργο Χριστοβασίλη σχεδόν καθημερινά. Είναι ένας σωστός και πανέξυπνος άνθρωπος. Με τον Γιάννη Χριστόπουλο έκανε μια πολύ καλή επιλογή».