Ισόπαλοι ΠΑΣ και Ατρόμητος

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος το απόγευμα της Κυριακής. Σε ένα ματς που προσέφερε χαμηλής ποιότητας θέαμα, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αμφότερων των ομάδων γινόταν πιο δύσκολη λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τα τελευταία 24ωρα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. 
Μάλιστα, η αναμέτρηση διακόπηκε για περίπου 45 λεπτά και συνεχίστηκε όταν πια είχε σταματήσει η καταιγίδα. Και οι δύο ομάδες κατάφεραν να φτάσουν απειλητικά στις αντίπαλες εστίες. Οι γηπεδούχοι σφυροκόπησαν την άμυνα του Ατρομήτου κυρίως με τις κλασσικές ευκαιρίες των Ίλιτς και Κοροβέση, που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους αλλά και του Βίλα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Επστάιν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας Ιτάνζ βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και αποτέλεσε τον φύλακα-άγγελο των Αθηναίων. 
Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη αλλά με τον βαθμό που κατέκτησε σήμερα έφτασε τους 9 και όπως δήλωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (46' Οικονόμου), Μιχαήλ, Βίλα, Τσουκαλάς, Γεωργίου (72' Ντε Βινσέντι), Κοροβέσης (86' Κεϊτά), Λίλα, Ίλιτς.
Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας (66' Νάστος), Μπέλιτς, Επστάιν (77' Σουμπίνιο), Καραμάνος (64' Μπρίτο), Κούτσι.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης.