Μαρσέλο: «Είναι πολύ δύσκολο να καλύψουμε τη διαφορά με τη Μπαρσελόνα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μπαρσελόνα εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός τόνισε πως η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια τόσο δύσκολη έδρα, όπως το Καμπ Νου, ενώ υποστήριξε πως η διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα είναι μεγάλη.
Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είναι πραγματικά δύσκολο να κερδίσεις μέσα στο Καμπ Νου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος επειδή παλέψαμε σκληρά και κάναμε μια εξαιρετική προσπάθεια. Έτσι είμαι ικανοποιημένος. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Κερδίσαμε παιχνίδια στο παρελθόν με λιγότερες ευκαιρίες, αλλά η ισοπαλία δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα».
Για το αν μπορεί να καλυφθεί η διαφορά των οκτώ βαθμών που διατηρεί η Μπαρσελόνα στο πρωτάθλημα, απάντησε: «Θα είναι πολύ δύσκολο να φτάσουμε τη Μπαρσελόνα, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να καλύψουμε τη διαφορά. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, είναι πολύ νωρίς για να το πεις αυτό. Οι οκτώ βαθμοί είναι μια μεγάλη διαφορά, αλλά τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα».