Σιμεόνε: "Ποτέ στη Ρεάλ"!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ξεκαθάρισε πως δεν θα πήγαινε ποτέ προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω του "δεσίματός" του με την Ατλέτικο. Ποια η γνώμη του για τον σούπερ σταρ των "ροχιμπλάνκος", Φαλκάο.
"Το μέλλον μου; Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την Ατλέτικο αλλά είμαι συναισθηματικός τύπος. Ζω το ποδόσφαιρο με την καρδιά μου και με μεγάλο πάθος και μπορώ να πω ότι δεν θα προπονούσα ποτέ τη Ρεάλ Μαδρίτης.Θα είμαι τρελός αλλά έτσι έχουν τα πράγματα", τόνισε ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, στο πλαίσιο της οποίας δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία.
"Ο Ρανταμέλ σε κάνει να συγκινείσαι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο από αυτά που κάνει. Προπονείται πολύ για να είναι ο καλύτερος. Είναι πολύ ολοκληρωμένος αλλά γνωρίζει ότι πάντα υπάρχει κάτι για να βελτιώσει. Δεν σκέφτομαι το πότε θα φύγει: θα πρέπει να επωφεληθεί από το γεγονός ότι βρίσκεται στην ομάδα μας, έπειτα θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Εν τω μεταξύ, εμείς τον απολαμβάνουμε". sport24.gr