Δωρεάν αποστολή στις αγορές σας από το Sportarena.gr!

Το μεγαλύτερο αθλητικό eshop Sportarena.gr δίνει την ευκαιρία σε όλες τις φίλες και τους φίλους να κάνουν τις αγορές τους χωρίς έξοδα αποστολής και χωρίς κανένα περιορισμό στο ύψος των αγορών, αυτό το  Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου.
Οι επιλογές είναι πολλές – οι τελευταίες εμφανίσεις των μεγαλύτερων ελληνικών και ευρωπαϊκών ομάδων, η συλλογή ΝΒΑ αλλά και το Formula 1 shop, και το Outlet με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 70% έλκουν και τον πιο απαιτητικό φίλο των σπορ.
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν για όλη την Ελλάδα με τη συνδρομή του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής και η παράδοση δεν διαρκεί περισσότερο από 48 ώρες.
Όσοι από εσάς δεν έχετε δοκιμάσει την εμπειρία της ηλεκτρονικής αγοράς από το www.sportarena.gr, έχετε τώρα την ευκαιρία ώστε να επωφεληθείτε από την προσφορά που θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο. 
Αν πάλι δεν επιθυμείτε να κάνετε την αγορά σας ηλεκτρονικά, το τηλεφωνικό κέντρο της Sportarena θα υποδέχεται τις παραγγελίες σας στο 801 11 70 800 ή στο 210 677 3366 (από κινητό) από τις 8 το πρωί του Σαββάτου μέχρι και τις 6 το απόγευμα.
Κάντε την παραγγελία σας εντός των επόμενων 48 ωρών κι επωφεληθείτε της προσφοράς !! Κλικ εδώ