Ζήτησε να φύγει ο Ρονάλντο!

"Ξένο σώμα" φαίνεται πως νιώθει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι ημέρες που ήταν ευτυχισμένος στη Μαδρίτη φαίνεται πως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί καθώς όπως αναφέρουν τα Ισπανικά ΜΜΕ, ο Πορτογάλος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Το γεγονός ότι ο Ρονάλντο δεν πανηγύρισε τα δύο γκολ που σημείωσε στη χθεσινή νίκη επί της Γρανάδα (3-0) προκάλεσε πολλά ερωτήματα και στάθηκε αφορμή για πολλές σκέψεις. Τα ξημερώματα της Δευτέρας έχει αναπτυχθεί φημολογία ότι ο "CR7" ζήτησε από τον πρόεδρο των "Μερένχες", Φλορεντίνο Πέρεθ, να αποχωρήσει για τον λόγο ότι πλέον αισθάνεται απομονωμένος από τους συμπαίκτες του.
Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", ο Πορτογάλος συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Πέρεθ στον οποίο έκανε γνωστή την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα, με τον μάνατζερ του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες να μην γνωρίζει τίποτα για τις προθέσεις του πελάτη του.
Ένα γεγονός το οποίο φαίνεται πως έχει διαταράξει την ηρεμία του Ρονάλντο, είναι οι σχέσεις του με τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Μαρσέλο, οι οποίες πλέον δεν είναι και οι καλύτερες. Το σχόλιο που έκανε ο Βραζιλιάνος αμυντικός ότι ο Ίκερ Κασίγιας είναι αυτός που αξίζει να κατακτήσει τη "Χρυσή Μπάλα", ενόχλησε αρκετά τον Πορτογάλο. Το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες ενώ σίγουρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και η στάση του Ζοσέ Μουρίνιο. pamesports.gr