Ανακατασκευάζεται το "Άνφιλντ"

Αν υπάρχει ένα θέμα που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο τη Λίβερπουλ και τους οπαδούς της τα τελευταία χρόνια αυτό είναι το γηπεδικό. Ο σύλλογος χάνει πολλά χρήματα λόγω της μικρής χωρητικότητας του "Άνφιλντ" (σ.σ. 45.000 θέσεις), αλλά και των περιορισμένων παροχών του γηπέδου και η εύρεση λύσης αποτελεί μονόδρομο.
Από τότε που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου η FSG ακούστηκαν πολλά, όμως, φαίνεται πως οι άνθρωποί της καταλήγουν στην ανακατασκευή του ιστορικού γηπέδου, κάτι που προτιμούν οι οπαδοί, και όχι στην ανέγερση νέου.
Σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mail" αναφέρει πως οι διοικούντες σκέφτονται να αυξήσουν τη χωρητικότητα του γηπέδου κατά 15.000 θέσεις, κίνηση που θα κοστίσει περίπου 150 εκατομμύρια λίρες, τη στιγμή που η ανέγερση γηπέδου στο Στάνλεϊ Παρκ θα κόστιζε 400 εκατομμύρια λίρες.
Τέλος, όσον αφορά κάποια σενάρια που είχαν ακουστεί για τη δημιουργία γηπέδου το οποίο θα έχουν από κοινού Λίβερπουλ και Έβερτον, ο εκπρόσωπος του συμβουλίου της πόλης είπε: "Φαίνεται πως ο σύλλογος έχει αποφασίσει να παραμείνει στο "Άνφιλντ" και πως οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ ετοιμάζονται να επιβεβαιώσουν αυτή τους την επιλογή". sport24.gr