Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ

Πραγματοποιώντας αξιοπρεπή εμφάνιση ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να κατακτήσει κάτι καλό απέναντι στον Ολυμπιακό καθώς έχασε με 1-2. Στο ματς που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στους "Ζωσιμάδες" οι δύο ομάδες μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο μπήκαν στο δεύτερο και προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Ο Ολυμπιακός μπήκε μπροστά στο σκορ με το γκολ του Μήτρογλου στο 60' και διπλασίασε τα τέρματά του στο 67' με τον Τζιμπούρ.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 68' έκανε το 1-2 με τον Γεωργίου μετά από παιδαριώδες λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα με την ομάδα των Ιωαννίνων να μην το καταφέρνει με τις κλασσικές ευκαιρίες του Ντε Βινσέντι στο 40', και τη τριπλή ευκαιρία των Τζάνη, Ντε Βινσέντι και Μιχαήλ στις καθυστερήσεις. (photo από sport24.gr)
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Λίλα (62' Τζάνης), Πατσατζόγλου (89' Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς, Γεωργίου (72' Βίλα), Ντε Βινσέντι, Ίλιτς.
Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Γκρέκο (58' Μήτρογλου), Αμπντούν (73' Φουστέρ), Μασάδο, Τζιμπούρ (85' Φέισα).
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βέροια.