Γαλανόλευκος Φάρος: «Υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα στην Εθνική!»

Ο «Γαλανόλευκος Φάρος» αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει στις ευχαριστίες των Ελλήνων διεθνών παικτών για την θερμή υποστήριξη του κόσμου στο παιχνίδι με τη Λιθουανία, και τονίζει ότι είναι καθήκον όλων μας να βρισκόμαστε στο πλάι της Εθνικής μας ομάδας σε όποιο σημείο της γης κι αν αγωνίζεται.
Η «γαλανόλευκη» την τελευταία δεκαετία βρίσκεται διαρκώς στον δρόμο των επιτυχιών και εμείς ως «Γαλανόλευκος Φάρος» και ως Έλληνες φίλαθλοι εν γένει, οφείλουμε να αποτελούμε πάντα των 12ο παίκτη της ομάδας και να την ωθούμε κι εμείς με τις φωνές και τα τραγούδια μας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο να φοράνε το εθνόσημο διεθνείς που έφεραν την Εθνική στην ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για αυτό.
Εξάλλου, το ξεκίνημα της ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν το ιδανικότερο και πλέον η προσοχή όλων μας στρέφεται στον εντός έδρας αγώνα κορυφής κόντρα στη Βοσνία τον άλλο μήνα στο «Καραϊσκάκη». Είμαστε πεπεισμένοι πως αυτή τη φορά δεν θα πέφτει… καρφίτσα στις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου και θα παλεύουμε όπως πάντα να δημιουργούμε τις καλύτερες συνθήκες υγιούς υποστήριξης για την ομάδα μας.
Το όνειρο δεν σταμάτησε στο έπος της Πορτογαλίας, και η Εθνική απέδειξε πως δεν λειτούργησε ως διάτων αστέρας, αλλά έμεινε σκαρφαλωμένη στην κορυφή. Εκεί, ελπίζουμε όλοι πως θα την καμαρώσουμε σε δύο χρόνια από τώρα, στα γήπεδα της Βραζιλίας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και για να το πετύχει αυτό, όλοι οι Έλληνες θα κάνουμε το καθήκον μας να στηρίξουμε την ομάδα που μας δίνει τόσες χαρές σε τέτοιους δύσκολους καιρούς…
Δελτίο Τύπου