Το βραβείο στον Ντε Βινσέντι από τον Κοντογεωργάκη

Το θρυλικό και ένδοξο παρελθόν του ΠΑΣ συναντήθηκε με το ελπιδοφόρο και πολλά υποσχόμενο παρόν στη βράβευση του Τόμας Ντε Βινσέντι για το καλύτερο γκολ της δεύτερης αγωνιστικής που σημείωσε εναντίον του Παναθηναϊκού. Ο μεγάλος Εδουάρδο Κοντογεωργάκης, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις σημαντικότερες διακρίσεις του ΠΑΣ Γιάννινα στο παρελθόν, παρέδωσε στον Ντε Βινσέντι το βραβείο.
Ο "Λόκο" αμέσως μετά την βράβευση δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά μου δίνεται η ευκαιρία να παραδώσω αυτό το βραβείο σ' έναν Αργεντίνο. Πιστεύω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα γκολ που θα παιχτούν φέτος και θα είναι μια τιμή και για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με το γκολ που πέτυχε ο Θωμάς βοήθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα να κατακτήσει έναν πολύτιμο βαθμό. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι».
Ο Ντε Βινσέντι δήλωσε με την σειρά του τα εξής: «Ευχαριστώ τον κ. Κοντογεωργάκη που μου παρέδωσε αυτό το βραβείο και τη NOVA. Αυτή η βράβευση είναι για όλη την ομάδα, όχι μόνο για τον εαυτό μου. Ήμουν στην κατάλληλη θέση όταν μου ήρθε η μπάλα από μια πολύ ωραία σέντρα του Πατσατζόγλου. Το βραβείο το αφιερώνω στους φιλάθλους και την οικογένειά μου. Τώρα το παιχνίδι αυτό πέρασε, πρέπει να σκεφτόμαστε πιο μακριά τα επόμενα παιχνίδια».