Τα πλάνα του Σάντος για Λιθουανία

Δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές ο Φερνάντο Σάντος στο ματς της Τρίτης (11/09) με τη Λιθουανία, το δεύτερο της Εθνικής μας στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση της Κυριακής (09/09) και φάνηκε ότι τα πλάνα του εν όψει Λιθουανίας, δεν θα διαφέρουν από το ματς με τη Λετονία.
Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Φάνης Γκέκας ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής αναφέρει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον επιθετικό της Λεβάντε.
Στο οικογενειακό διπλό, ο Σάντος έδειξε πως η Εθνική μας θα αγωνιστεί κόντρα στη Λιθουανία, με σχήμα 4-4-2 και τη σύνθεση που έφερε τη νίκη στη Ρίγα.
Ο Ορέστης Καρνέζης ήταν στο τέρμα, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Νίκος Σπυρόπουλος στην άμυνα, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κώστας Κατσουράνης και Κώστας Φορτούνης στα χαφ, ενώ στην επίθεση ήταν οι Γκέκας και Μήτρογλου.
Στις "ρεζέρβες", ο Αλέξανδρος Τζόρβας ήταν στην εστία, ο Λουκάς Βύντρα δεξιά, οι Στέλιος Μαλεζάς και Δημήτρης Σιόβας στα στόπερ και ο βοηθός του Σάντος, Αλέξανδρος Μανιάτογλου στα αριστερά της άμυνας. Δημούτσος και Νίνης συνέθεσαν το δίδυμο των κεντρικών στα χαφ, ο Χάρης Μαυρίας ήταν δεξιά κι ο Χοσέ Χολέμπας αριστερά, ενώ γύρω από το "φουνταριστό" Στέφανο Αθανασιάδη, αγωνίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.