Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας λειτούργησε ευργετικά για τη Βέροια. Η "βασίλισσα του βορρά", με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Καρύδα, αφού πήρε τον πρώτο της βαθμό την περασμένη αγωνιστική στη Λιβαδειά με 8 παίκτες, έφτασε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και στην πρώτη της νίκη.
Με πρωταγωνιστή και σκόρερ στο 65' τον Μάικλ Ολαϊτάν, επικράτησε με 1-0 των Ηπειρωτών οι οποίοι παραμένουν χωρίς "τρίποντο" στο πρωτάθλημα.
Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη της Βέροιας απέναντι στον ΠΑΣ μετά από 5 παιχνίδια όπου ο "Αγιαξ της Ηπείρου" μετρούσε 4 νίκες και 1 ισοπαλία, σε αγώνες που έγιναν στο πλαίσιο της Β' Εθνικής.
Παράλληλα ο Ολαϊτάν χάρισε την πρώτη νίκη στους "κυανέρυθρους" στην Super League μετά από 4,5 χρόνια (σ.σ. τελευταία επιτυχία της Βέροιας το 1-0 απέναντι στον Αρη τον Φλεβάρη του 2008).
Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Μπάρμπα, ο οποίος δέχθηκε την μπάλα στο κεφάλι στο 50', έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε στο έδαφος και του γύρισε η γλώσσα. Ευτυχώς οι γιατροί έτρεξαν γρήγορα και τον γλίτωσαν από τα χειρότερα, με τον 29χρονο αμυντικό να συνέρχεται και να διακομίζεται προληπτικά στο νοσοκομείο. (photo και πληροφορίες από sport24.gr)
Οι συνθέσεις:
Βέροια (Νίκος Καρύδας): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Κάλι, Μπάρμπας (Ορέστες 56'), Γεωργέας, Καλογέρης, Πέρεζ Μορένο (Κόστλι 78'), Καφές (Βεργώνης 74'), Ολαϊτάν, Μπάργκαν, Ιωάννου.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τσουκαλάς (90+1' Νικλησιώτης), Πατσατζόγλου (Ντάσιος 77'), Γεωργίου, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (Τζάνης 82').
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Λεβαδειακό.