Ξεπουλάει η Μάλαγα!

Ακυβέρνητο καράβι μοιάζει η Μάλαγα που πουλάει όπως φαίνεται όλη την αφρόκρεμα της έτσι ώστε να αποφύγει τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα δεδομένα, που θέλουν τους Άραβες επενδυτές να μην υποστηρίζουν άλλο οικονομικά την Ισπανική ομάδα, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Η Μάλαγα έχει αρχίσει μια επιχείρηση εσωτερικής ανακατάταξης ώστε να ανταποκριθεί στα πλαίσια του financial fair play, με σκοπό να διασφαλίσει την ανταποδοτικότητά της και την οικονομική της βιωσιμότητα. Αυτή η διαδικασία, που δε σημαίνει ότι απορρίπτει οποιοδήποτε είδος επένδυσης από τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες, θα εμπεριέχει κάποιες αλλαγές στην οργάνωση του συλλόγου που θα αποφέρουν ενίσχυση ως προς το πρόσωπό της στο μέλλον».
Μετά την πώληση του Σάλομον Ροντόν στην Ρούμπιν Καζάν για 10 εκατομμύρια ευρώ σειρά παίρνει και ο Σάντι Καθόρλα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται ένα βήμα πριν την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» όπως φαίνεται είναι έτοιμοι να προσφέρουν 20 εκατομμύρια ευρώ στη Μάλαγα για την απόκτηση του και έτσι να πραγματοποιήσουν τη πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή στην Ιστορία τους.