Ντάσιος: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας όπως πάντα»

Ο Γιώργος Ντάσιος, ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Για την φετινή προετοιμασία

Θεωρώ ότι έχει γίνει μια σωστή και πάρα πολύ καλή δουλειά, τα αποτελέσματα της οποία θα φανούν στην συνέχεια. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και όλοι είμαστε σαν μια οικογένεια.
Για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια
Η εικόνα που δείξαμε στα φιλικά ήταν καλή για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Τα αποτελέσματα δεν έχουν καμιά σημασία για εμάς Άλλωστε τα φιλικά γίνονται για να προετοιμαστεί η ομάδα και να επισημανθούν τα όποια λάθη, ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε στην συνέχεια.
Για τους νέους συμπαίκτες και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. Ήρθαν ποδοσφαιριστές στις θέσεις αυτών που έφυγαν οπότε ήταν και αναγκαίες οι προσθήκες τους. Εμείς οι παλαιότεροι θα τους βοηθήσουμε να ενσωματωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι νεαροί είναι όλοι ταλαντούχοι και είμαι σίγουρος ότι θα έχουν την εξέλιξη που πρέπει.
Για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους

Επιθυμία μου είναι η φετινή χρονιά να είναι «γεμάτη» για μένα και να είμαι προ πάντων υγιής ώστε να μπορέσω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία του πρωταθλήματος.
Ένα μήνυμα για τους φιλάθλους

Η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για όλους και αυτό το γνωρίζουμε. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είναι κοντά μας όπως ήταν και όλα αυτά τα χρόνια. Είναι άλλωστε για μας ο 12ος παίχτης. Η βοήθεια που μας δίνουν στο κάθε παιχνίδι είναι πολύ μεγάλη. Τους καλώ όλους στον αγώνα με τον Πλατανιά γιατί μέσα από αυτούς αντλούμε την δύναμή μας και όλοι μαζί στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε την νίκη.