Μέσι: "Να μείνει στη Μπαρσελόνα η Χρυσή Μπάλα"

"Οι προσωπικές επιτυχίες περνούν σε δεύτερη μοίρα, ο στόχος είναι να επιστρέψουμε και να κερδίσουμε τα πάντα με αυτή τη φανέλα", τόνισε την Τετάρτη (18/07) ο Λιονέλ Μέσι, πρώτος παίκτης της Μπαρσελόνα που παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τίτο Βιλανόβα.
"Ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε χρόνο και ελπίζω να μη χάσω ούτε ένα παιχνίδι. Δεν έχω βάλει στόχο να περάσω τον αριθμό τερμάτων που σημείωσα πέρυσι αλλά να κερδίσουμε τίτλους.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε πέρυσι τη Λα Λίγκα πέρυσι και για μας θα είναι τώρα πιο δύσκολα τα πράγματα αλλά θέλουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους", ήταν το μήνυμα που έστειλε ο 25άχρονος σούπερ σταρ της Μπαρσελόνα, για να μιλήσει στη συνέχεια για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας.
"Όποιος κερδίζει τους τίτλους έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει αυτό το τρόπαιο. Η Χρυσή Μπάλα δεν είναι υπόθεση μόνο μεταξύ του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πολλοί παίκτες μπορούν να κερδίσουν φέτος το βραβείο, ακόμα και ο Ίκερ Κασίγιας. Ελπίζω πάντως ο τίτλος αυτός να παραμείνει στα αποδυτήρια της Μπαρσελόνα, μακάρι να το κατακτήσει ένας εκ των Τσάβι ή Ινιέστα".
sport24.gr