Δεύτερη καθαίρεση αρχηγίας για Τέρι!

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, θα αφαιρεθεί από τον Τζον Τέρι το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας. Ο πρόεδρος της FA, Ντέιβιντ Μπέρνσταϊν ανακοίνωσε την απόφαση του ΔΣ της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στον αμυντικό της Τσέλσι το πρωί της Παρασκευής (3/2).
Όμως η απόφαση της FA δεν βρίσκει σύμφωνο τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο που ήθελε τον Τέρι αρχηγό στο Euro 2012. Πλέον είναι αμφίβολο εάν ο Τέρι θα εκπροσωπήσει την χώρα του στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας και θα το σκεφτεί για κάποιο διάστημα.
Ο άσος της Τσέλσι αναμένεται να δικαστεί στις 9 Ιουλίου, κατηγορούμενος για ρατσιστική καθύβριση του αμυντικού της ΚΠΡ, Αντον Φέρντιναντ. Καθώς η δίκη θα γίνει μετά το Euro, υπήρχαν πολλές φωνές που απαιτούσαν την καθαίρεση του Τέρι από την αρχηγία της Αγγλίας.
Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που από τον Τέρι αφαιρείται το περιβραχιόνιο. Τον Φεβρουάριο του 2010 ο Καπέλο είχε αποφασίσει να τον καθαιρέσει από αρχηγό της ομάδας ύστερα από τις αποκαλύψεις των βρετανικών tabloids για την εξωσυζυγική του θέση. Πέρυσι ο Τέρι είχε γίνει και πάλι αρχηγός.
sentragoal.gr