Ο Γαλανόλευκος Φάρος τίμησε την Εθνική

Του Δημήτρη Κωτσέλη
Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου είχε την τιμητική της το Σάββατο στα Χανιά,εκεί που εδρεύει ο μοναδικός Σύλλογος Φιλάθλων, ο Γαλανόλευκος Φάρος .Για 7η χρονιά οι ακούραστοι εραστές της Εθνικής διοργάνωσαν τη γιορτή ,με απόλυτη επιτυχία. Ούτε οι μετασεισμοί,ούτε ο βροχερός καιρός πτόησαν τους φίλους της Εθνικής οι οποίοι αγκάλιασαν την αποστολή της ΕΠΟ,οι οποίοι αισθάνθηκαν σαν το σπίτι τους,τόσο με την επίσκεψη στο Μουσείο, όσο και στη τελετή ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΠΑΠ EURO12 το βράδυ σε κέντρο της πόλης.
Πρώτος επισκέφθηκε το μουσείο στις 7 το απόγευμα ο Σωτήρης Νίνης,ο οποίος πρώτη φορά επισκέπτεται τα Χανιά. Ο διεθνής άσσος συνοδευόμενος απο μέλη του ΔΣ του Γαλανόλευκου Φάρου,έφθασε στη Χρυσάνθου Επισκόπου ,όπου και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα απο μικρούς και μεγάλους που είχαν κατακλύσει το χώρο. Ο 22χρονος άσσος ξεναγήθηκε απο τον Πρόεδρο Νίκο Φλέκκα, είδε με ενδιαφέρον όλα τα εκθέματα,ενω έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις φανέλες των διεθνών που έγραψαν το έπος της Πορτογαλίας. Στη συνέχεια ο Νίνης αφού γράφτηκε επίτιμο μέλος του Γαλανόλευκου Φάρου,φωτογραφήθηκε με τους φίλους της Εθνικής.
Στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου,μιλώντας για τα συναισθήματα του από την επίσκεψη στο χώρο. Διαβάστε όλο το θέμα εδώ.