Για διπλό «μπαμ» η Γαλατάσαράι

Έτοιμη για ένα δυνατό... μπαμ τον Γενάρη είναι η Γαλατάσαράι, η οποία προτίθεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να βάλει αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία της Άρσεναλ.
Με ποιο τρόπο; Μα με την απόκτηση των Αντρέι Αρσάβιν και Τόμας Ροσίτσκι, οι οποίοι είναι στο στόχαστρο της τούρκικης ομάδας για να πάνε "πακέτο" στην Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η «τσιμ μπομ» επιθυμεί την απόκτηση τόσο του Ρώσου όσο και του Τσέχου προκειμένου να κάνει ακόμα πιο δυνατή την ομάδα και φυσικά να παραμείνει στην κορυφή ως το τέλος της σεζόν.
Όσο για τον Αρσέν Βενγκέρ, δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να παραχωρηθούν και οι δυο παίκτες, ενώ το οικονομικό προς το παρόν δεν αποτελεί εμπόδιο για να προχωρήσει το deal για τους δυο παίκτες.