Άστο να πάει, ρε Μουρίνιο! Δεν παίζεται η Μπάρσα!

Μας έχει ζαλίσει ο Μουρίνιο από πέρυσι ότι θα κερδίσει και θα ξανακερδίσει την Μπαρσελόνα. Παίζει και ξαναπαίζει, όμως πάντα τα μούτρα του σπάει, με εξαίρεση τον περσινό τελικό κυπέλλου. Ας το πάρει απόφαση ο Ζοζέ, λοιπόν. Ομορφάντρα, δεν μπορείς να την κερδίσεις. Ξέχνα το.
Πρωτάθλημα μπορεί να πάρει φέτος η Ρεάλ στο τέλος της κούρσας, όμως μέχρι τώρα μετράει χαστούκια στα ίσια από την Μπάρσα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κι έγινε ό,τι και στο παιχνίδι πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο. Προηγήθηκε νωρίς η Ρεάλ και μετά έχασε τα αυγά και τα πασχάλια. Την κατάπιε η Μπάρσα.
Εδώ το θέμα δεν είναι οπαδικό. Η μεγάλη Ρεάλ του Ζιντάν παιζόταν; Όχι, δεν παιζόταν. Έτσι κι αυτή η φοβερή και τρομερή Μπαρσελόνα των τελευταίων χρόνων. Δεν παίζεται. Τι να κάνουμε;
Ο Μουρίνιο ό,τι κι αν σκαρφίζεται είναι ένα σκαλί κάτω. Όταν μπαίνει στο ίδιο γήπεδο με την Μπάρσα οι πιθανότητες είναι σε βάρος του. Έχει παικταράδες στις τάξεις της η ομάδα του Γκουαρντιόλα και η ανωτερότητα της Μπάρσα είναι οφθαλμοφανής.
Έτσι και τη Τετάρτη. Την ζάλισε την Ρεάλ η Μπαρσελόνα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Μπερναμπέου, αλλά μετά την έβαλε κάτω και την χτύπησε σαν χταπόδι. Ούτε αυτή τη φορά, δηλαδή, η βασίλισσα κατάφερε κάτι. Πάλι λυπημένη πήγε στα αποδυτήρια. Δεν μπορεί! Είναι καλύτερη η Μπαρσελόνα και το δείχνει σε όλα σχεδόν τα ματς σε πρωτάθλημα, κύπελλο, σούπερ καπ και τσάμπιονς λιγκ! sportdog.gr