Μουρίνιο: «Δική μου η ευθύνη»

Την ευθύνη της ήττας από την Μπαρσελόνα ανέλαβε ο Μουρίνιο σε δηλώσεις του μετά το clasico, ενώ θυμήθηκε παράλληλα και την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου! Επίσης ο Πορτογάλος τεχνικός των Μαδριλένων αναφέρθηκε στον Πέπε που πάτησε τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και στην υπόθεση της πρόκρισης.
«Η νίκη έχει πολλούς πατεράδες, αλλά η ήττα μόνο έναν. Η ευθύνη είναι δική μου, όταν χάνει η ομάδα μου. Πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου, πάντως, πανηγυρίζαμε όλοι μαζί», σχολίασε ο Μουρίνιο αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.
Ο «Μου» μεταξύ άλλων σχολίασε την τακτική του αγώνα, αναφέροντας πως η ομάδα του θα περίμενε την Μπαρσελόνα στο δεύτερο ημίχρονο, ώστε να έχει χώρο και να σκοράρει ένα δεύτερο γκολ, όμως η ισοφάριση ήρθε πολύ νωρίς.
Όσον αφορά τον Πέπε; Ο Μουρίνιο είπε: «Δεν είδα τη φάση και δεν έχω άποψη. Θα πρέπει να δω το ριπλέι στην τηλεόραση. Αν πάντως ο Πέπε έχει χτυπήσει ηθελημένα τον Μέσι, τότε είναι καταδικαστέα η ενέργειά του».
Τέλος ο Μουρίνιο σχολίασε πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο της πρόκρισης, αν και είναι αρκετά δύσκολο, ενώ υπενθύμισε τον στόχο των Μαδριλένων που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου της Primera Division, κάτι που τονίζεται από την αρχή της χρονιάς στο στρατόπεδο της Ρεάλ.
sentragoal.gr