Τράμπα Λάμπαρντ-Γκρανέρο θέλει ο Μουρίνιο

Την επανένωση του με τον Φρανκ Λάμπαρντ επιθυμεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Πορτογάλος θα προτείνει στους Λονδρέζους την ανταλλαγή του 33χρονου μέσου με τον Εστέμπαν Γκρανέρο!
Ο «special one» θέλει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία και την επιθετική δημιουργία του Λάμπαρντ στην Ρεάλ Μαδρίτης, σε συνδυασμό με την απαλλαγή του από τον Γκρανέρο.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο Λάμπαρντ που έχει παραγκωνιστεί φέτος από τον Αντρέ Βίλας Μπόας, καθώς οι Ραούλ Μεϊρέλες, Οριόλ Ρομέου και Ραμίρες υπολογίζονται πιο πολύ και εκεί ακριβώς θέλει να «πατήσει» ο Μουρίνιο και να κάνει κάτοικο Μαδρίτης τον 33χρονο διεθνή Άγγλο επιτελικό μέσο.
Από την άλλη θα χρησιμοποιήσει ως «πάτημα» και τον Εστέμπαν Γκρανέρο, καθώς από την μία δεν υπολογίζεται ως βασικός από τον Πορτογάλο τεχνικό, και από την άλλη έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Premier League, όπως η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ που προτίθενται να κινηθούν για τον Ισπανό μέσο.
Πάντως αυτό είναι το δεύτερο δημοσίευμα που έπεται του clasico και κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ρεάλ για παίκτη από την Αγγλία, μετά από εκείνο του Ρόμπιν φαν Πέρσι της Άρσεναλ.
sentragoal.gr