Απόψε το Μίλαν-Λάτσιο

Η αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Μίλαν κόντρα στη Λάτσιο των Σισέ και Κλόζε ανοίγει την αυλαία της ιταλικής Serie A.
Από εκεί που τελείωσε πέρυσι θέλει να ξεκινήσει και φέτος η Μίλαν. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατέκτησε την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος στην πρώτη σεζόν του 44χρονου τεχνικού στον πάγκο της. Με την… ταμπέλα του φαβορί ξεκινούν τη νέα σεζόν οι «ροσονέρι», οι οποίοι για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία δεν θα έχουν στο ρόστερ τους τον Αντρέα Πίρλο που μετακόμισε στο Τορίνο και τη Γιουβέντους.
Καθόλου εύκολη η πρεμιέρα απέναντι στην ενισχυμένη Λάτσιο, σε μια αναμέτρηση που ο Αλέγκρι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ρομπίνιο, Φαν Μπόμελ, Φλαμινί, Ζέεντορφ, Ταϊβό, Ζαμπρότα και Ιντζάγκι. Ιμπραΐμοβιτς και Πάτο θα αποτελέσουν το δίδυμο στη γραμμή κρούσης του 4-1-3-2 των γηπεδούχων.
Από την άλλη η Λάτσιο παρουσιάζεται αρκετά ενισχυμένη στην αφετηρία της νέας σεζόν. Τα πιο «ηχηρά» ονόματα που προστέθηκαν στο ρόστερ των «λατσιάλι» αυτά των Τζιμπρίλ Σισέ και Μίροσλαβ Κλόζε, ενώ πιο ισχυρή απουσία για φέτος θα είναι ο Μάουρο Ζαράτε, με τον 24χρονο Αργεντινό φορ να παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού στην Ίντερ. Στόχος των φιλοξενούμενων να πετύχουν αυτό που απώλεσαν στις λεπτομέρειες πέρυσι: Την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.