Ο Γαλανόλευκος Φάρος ευχαριστεί όλους τους Έλληνες φιλάθλους

Ο Γαλανόλευκος Φάρος ευχαριστεί όλους τους Έλληνες φιλάθλους, που ακολούθησαν την Εθνική μας, που ήρθαν απο όλα τα μέρη της ΕΛΛΑΔΑΣ, στο ΙΣΡΑΗΛ και στην ΛΕΤΟΝΙΑ.
Προσπαθήσαμε με την δύναμη της φωνής μας, με το τύμπανό μας και με την τρομπέτα μας,να γίνουμε ο 12 παίκτης των Διεθνών μας.
Μέσα στον καυτό ήλιο, στο ΤΕΛ-ΑΒΙΒ, είδαμε τους Διεθνείς μας να μας χαρίζουν μια μεγάλη νίκη. Είδαμε πως η ΕΘΝΙΚΗ μας, στα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, παραμένει μία μεγάλη ομάδα. Παραμένει,για όλους εμάς ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ. Γίναμε ένα με όλους τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας στο γκόλ του ΣΩΤΗΡΗ ΝΙΝΗ και στο τέλος του αγώνα πανηγυρίζαμε όλοι μαζί την μεγάλη νίκη, απέναντι στους ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ. Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ κερκίδα μας, ήταν απλωμένη μία τεράστια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Μία μεγάλη νίκη στο ΙΣΡΑΗΛ, που όμως την πληρώσαμε απο τραυματισμούς και τιμωρίες και δυστυχώς και την απώλεια του τύμπανού μας, που ποτέ δεν έφτασε στην ΛΕΤΟΝΙΑ.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την επίσκεψη μας στους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ οτι κατά την διάρκεια της επίσκεψής μας, την παραμονή του αγώνα, στον ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ, την ευχή που μας έδωσε ο φύλακας του για την σίγουρη νίκη της ΕΘΝΙΚΗΣ μας.
Την Κυριακή τα ξημερώματα πολλοί από εμάς φύγανε απ' ευθείας απο ΤΕΛ-ΑΒΙΒ για ΛΕΤΟΝΙΑ και το μεσημέρι άλλοι 50 απο εμάς από ΑΘΗΝΑ.
Ο αγώνας της Τρίτης για όλους εμάς, ήταν ένας ακόμη τελικός, για να μείνει η ΕΘΝΙΚΗ μας στην πρώτη θέση του ομίλου μας. Ένας τελικός, που όμως είχε πολλές απώλειες, από ελλείψεις διεθνών μας.
Προσπαθήσαμε όλοι εμείς οι Έλληνες φίλαθλοι να βοηθήσουμε την ΕΘΝΙΚΗ μας, για να φτάσει σε άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά το τελικό σκόρ ήταν ΛΕΤΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΣ 1-1. Και αυτό μας έριξε απο την κορυφή του ομίλου μας. Δεν σκύβουμε το κεφάλι. Γνωρίζουμε, οτι σε έναν αγώνα μπορεί να έρθουν όλα τα αποτελέσματα. Νιώσαμε όμως την προσπάθεια των ΔΙΕΘΝΩΝ μας, μέχρι το τελευταίο δεπτερόλεπτο, να φτάσουν στην νίκη. Δεν μας ήθελε με τίποτα η μπάλα. Δεν μας ήθελε και ο Βούλγαρος διαιτητής, που μας αρνήθηκε ένα καθαρό πέναλτυ στο 89.
Ο Γαλανόλευκος Φάρος, υπάρχει για να είναι πάντα δίπλα στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας.
Και τώρα ήρθε η ώρα για όλους εμάς, να αποδείξουμε οτι είμαστε περήφανοι ώς ΕΛΛΗΝΕΣ.
Είμαστε περήφανοι, που όλοι εμείς, θα οδηγήσουμε την ΕΘΝΙΚΗ μας, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ και ώρα 21.30 στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, στην ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ στα ΤΕΛΙΚΑ του ΕURO 2012, με αντίπαλο την ΚΡΟΑΤΙΑ.
Καλούμε τους Έλληνες φιλάθλους, από όλα τα μέρη της ΕΛΛΑΔΟΣ μας, με καράβια, τραίνα, αεροπλάνα, να είναι όλοι παρόντες στην ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ μας.
Ελάτε όλοι μαζί να γεμίσουμε το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.
Το οφείλουμε στούς ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας, που απο το 2004 που μας κάνανε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ έως σήμερα,μας χαρίζουν απίστευτες χαρές.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ EURO 2012.