Συμπαίκτης με Μπέκαμ ο Ρόμπι Κιν

Την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο πλευρό του Ντέιβιντ Μπέκαμ θα έχει ο Ρόμπι Κιν, καθώς απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του έμπειρου Ιρλανδού επιθετικού στους Λος Άντζελες Γκάλαξι του MLS.
Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι Γκάλαξι κατέβαλαν το ποσό των 3,5 εκ. δολαρίων στην Τότεναμ για να αποκτήσουν τον 31χρονο επιθετικό, ο οποίος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει περίπου 9,75 εκ. Η ομάδα του Λος Άντζελες ενδέχεται να καταβάλλει ακόμα 4,9 εκ. δολάρια στα «σπιρούνια», όπως αναφέρει η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.Ο Ρόμπι Κιν θα πάρει τη θέση του Χουάν Πάμπλο Άνχελ, ο οποίος προβάρει τα χρώματα της Φιλαδέλφεια Γιούνιον, και θα συναντήσει μεταξύ άλλων τους Ντέιβιντ Μπέκαμ και Λάντον Ντόνοβαν.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία του Ιρλανδού άσου με τους Γκάλαξι επήλθε λίγες ώρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στο MLS και αφού πρώτα ο άλλοτε επιθετικός της Ίντερ, της Λίβερπουλ και της Λιντς απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκανε η Λέστερ.