Υποδέχθηκαν το «δικό τους παιδί»

Σαν… όνειρο περίμενε αυτή την στιγμή… Τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλαθλοι της Μπαρσελόνα! Ο Σεσκ Φάμπρεγας επέστρεψε… σπίτι του και η αποθέωση που γνώρισε ήταν μοναδική!
Το νέο μεγάλο απόκτημα των «μπλαουγράνα» υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του και κατόπιν παρουσιάστηκε από την διοίκηση του συλλόγου εκεί όπου θα κληθεί να ξετυλίξει το ταλέντο του… Στο «Καμπ Νου», αν και κατακαλόκαιρο, βρέθηκαν χιλιάδες οπαδοί των Καταλανών για να καλωσορίσουν τον Φάμπρεγας και να τον αποθεώσουν…
Οι χιλιάδες φίλαθλοι της «Μπάρσα» έδωσαν βροντερό παρών, προκειμένου να δουν τον 24χρονο να φοράει τη διάσημη φανέλα, για πρώτη φορά μετά το 2003, όταν έφυγε από την πρωτεύουσα της Καταλονίας για το Λονδίνο και την Αρσεναλ, σε ηλικία 16 ετών.
Την Δευτέρα (15/08), ο ποδοσφαιριστής πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις εξετάσεις, υπέγραψε για 5 χρόνια και βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου», φορώντας την φανέλα με το Νο 4!
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ο Φάμπρεγας άκουγε συνεχώς το όνομά του από τον κόσμο, ενώ μόλις οι οπαδοί τον είδαν να κάνει διάφορα κόλπα με τη μπάλα τρελάθηκαν και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
GOAL News