Γιούβε για Αγουέρο

Τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κουν Αγουέρο, συνδέουν ιταλικά δημοσιεύματα με τη Γιουβέντους. Η "Μεγάλη Κυρία" δεν διάγει καλή χρονιά και οι υπεύθυνοι του συλλόγου θέλουν να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης της ομάδας για την επόμενη σεζόν, με την περίπτωση του 23χρονου στράικερ να φαντάζει εξαιρετική.
Ο Αργεντίνος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο έως το 2014, αλλά η «Gazzetta dello Sport» υποστηρίζει πως μια μετακίνηση του Αγουέρο είναι πιθανή. Μάλιστα, τονίζει ότι ο μάνατζερ του διεθνούς άσου, Ζοζέ Σεγκουί, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της Γιουβέντους, Τζουζέπε Μαρότα, προκειμένου να συζητήσουν τις πιθανότητες μιας τέτοιας μεταγραφής.
Πάντως, από τη μεριά του ο Αγουέρο δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ευτυχισμένος στους Ροχιμπλάνκος και τόνισε πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα, κάτι που μπορεί να αλλάξει ανά πάσα ώρα, αν ο ιταλικός σύλλογος προβεί σε επίσημη πρόταση απόκτησής του.
Ο Αγουέρο βρίσκεται στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο από το 2006 και σε 171 συμμετοχές έχει σημειώσει 71 τέρματα.