Πάρτι με ένα εκατομμύριο φίλους της Μπαρσελόνα!

Το μεγαλύτερο διασυλλογικό τρόπαιο, αυτό του Champions League, έφτασε λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) στη Βαρκελώνη. Το αεροπλάνο που μετέφερε τους θριαμβευτές, την αποστολή της Μπαρσελόνα, προσγειώθηκε στον αεροδιάδρομο του «Πρατ» με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Κάρλες Πουγιόλ να βγαίνουν πρώτοι από την πόρτα κρατώντας το κύπελλο με τα... μεγάλα αυτιά. Ολες οι αεροσυνοδοί φορούσαν φανέλες της Μπαρσελόνα που στην πλάτη έγραφαν «Γουέμπλεϊ».
Ολα πια είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η πορεία των θριαμβευτών στους δρόμους της καταλανικής πρωτεύουσας με τερματισμό περίπου κατά τις 10 το βράδυ στο Καμπ Νου όπου θα γίνει το μεγάλο πάρτι.
Η μεγάλη γιορτή για την κατάκτηση του τέταρτου Champions League από το καμάρι της Καταλωνίας. Σε όλη τη διαδρομή αναμένονται χιλιάδες κόσμου για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ ήδη ο περιμένουν εκατοντάδες οπαδοί έξω από τις πόρτες του Καμπ Νου για να προλάβουν να μπουν μέσα και να... πιάσουν θέση.
Την ίδια ώρα η σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, η Κολομβιανή σέξι τραγουδίστρια, Σακίρα έγραφε στη σελίδα της στο Twitter: «Ετοιμαστείτε για πάρτι. Οι παίκτες της Μπαρσελόνα είναι προετοιμασμένοι για να χορέψουν πολύ το βράδυ».
7μ.μ.: Η πομπή των πρωταθλητών Ευρώπης έχει ήδη ξεκινήσει στους δρόμους της Βαρκελώνης, ενώ χιλιάδες κόσμου μπαίνουν ήδη στο Καμπ Νου με τις πόρτες να ανοίγουν νωρίτερα του αναμενόμενου.
8.45μ.μ.: Οι μουσικές εκδηλώσεις στο Καμπ Νου ολοκληρώθηκαν και ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την άφιξη των παικτών της Μπαρσελόνα. Η αστυνομία υπολογίζει ότι σε όλη τη διαδρομή βρέθηκαν πάνω από 1εκ. φίλοι των πρωταθλητών Ευρώπης!
9.40μ.μ.: Το πούλμαν έφτασε στο Καμπ Νου με τους χιλιάδες φίλους της Μπάρσα να είναι εκστασιασμένοι. Ενας ένας οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να μπαίνουν στο γήπεδο με την ακόλουθη σειρά: Οϊερ, Τιάγκο, Φοντάς, Αμπιντάλ, Αντριάνο, Αφελάι, Μάξουελ, Μιλίτο, Πέδρο, Μπουσκέτς, Κεϊτά, Μασεράνο, Πίντο, Χεφρέν, Μέσι, Μπόγιαν, Βίγια, Πικέ, Αλβες, Βαλδές, Ινιέστα, Τσάβι και Πουγιόλ και αμέσως μετά το τεχνικό τιμ με τελευταίο τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Και το πάρτι άρχισε... 9.50μ.μ.: Αποθέωση του Ζεράρ Πικέ που μέσω μικροφώνου είπε: «Δεν παίρνουμε ντόπινγκ, δεν πληρώνουμε τους διαιτητές, δεν κλαίμε, απλά παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο»!
10.30μ.μ.: Το πάρτι έλαβε τέλος. Συνολικά πάνω από 1εκ. φίλοι της Μπάρσα γιόρτασαν στους δρόμους της Βαρκελώνης και οι πιο τυχεροί εξ' αυτών στο Καμπ Νου την κατάκτηση του Champions League από το καμάρι της Καταλωνίας.
GOAL News