Μπαρσελόνα για Βιντάλ

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ και η προοπτική του 4ου τροπαίου είναι τεράστιο κίνητρο για την Μπαρσελόνα, ωστόσο πριν από την 28η Μαΐου οι Καταλανοί προγραμματίζουν και την... επόμενη ημέρα.
Οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν ήδη παίκτες που θα μπορούσαν να καλύψουν τα –λίγα είναι η αλήθεια- κενά της ομάδας και καταρχάς έχουν στρέψει την προσοχή του στη θέση του αριστερού μπακ, εκεί που παρουσιάστηκε η μεγάλη ατυχία του Ερίκ Αμπιντάλ, ενώ και οι Μάξουελ, Αντριάνο απουσιάσαν αρκετές φορές λόγω προβλημάτων τραυματισμού.
Ο Αλέξις Σάντσεζ της Ουντινέζε είναι ήδη στο «στόχαστρο» της Μπάρσα, όμως σήμερα (14/5) βγήκε στη δημοσιότητα και το ενδιαφέρον για τον αριστερο οπισθοφύλακα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Αρτούρο Βιντάλ.
Ο Χιλιανός μπακ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, έχει κινήσει το ενδιαφέρον και της Μπάγερν Μονάχου, όμως φαίνεται πως στην Μπαρσελόνα είναι αποφασισμένοι να μπουν γερά στο «κόλπο» της απόκτησής του.
Η Λεβερκούζεν απέκτησε τον Βιντάλ έναντι 7εκ. ευρώ το 2007 από την Κόλο – Κόλο και έκτοτε η αξία του έχει εκτοξευτεί. Πρόσφατα εκτιμήθηκε πως η Μπάγερν είναι έτοιμη να δώσει 17 εκ. ευρώ για να τον πάει στο Μόναχο, ωστόσο το ενδιαφέρον τόσο της Μπαρσελόνα, όσο και των Ρεάλ, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι αναμένεται να στείλει την τιμή της μεταγραφής σε ένα ποσό κοντά στα 30 με 40 εκ. ευρώ.