Ρομπίνιο μέσα, Κακά και Ροναλντίνιο έξω

Στην Εθνική Βραζιλίας για τις φιλικές αναμετρήσεις με Ολλανδία και Ρουμανία τον επόμενο μήνα επιστρέφει ο Ρομπίνιο, ενώ Κακά και Ροναλντίνιο έμειναν ξανά εκτός. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και το ανερχόμενο «αστέρι» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Νεϊμάρ, καθώς και ο Φρεντ.
Η «Σελεσάο» αντιμετωπίζει την Ολλανδία στις 4 Ιουνίου και τη Ρουμανία στις 7 του ίδιου μήνα. Μάλιστα, η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί προς τιμήν του Ρονάλντο που έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση και ο οποίος αναμένεται να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής πριν τιμηθεί στο ημίχρονο.
Τα φιλικά θα χρησιμεύσουν στον Μάνο Μενέζες προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματα που χρειάζεται πριν επιλέξει την τελική ομάδα που θα συμμετάσχει στο Κόπα Αμέρικα της Αργεντινής τον Ιούλιο.
Αναλυτικά η 28μελής αποστολή:
Τερματοφύλακες: Ζούλιο Σέζαρ (Ίντερ), Βίκτορ (Γκρέμιο), Τζέφερσον (Μποταφόγκο), Φάμπιο (Κρουζέιρο).
Αμυντικοί: Ντάνι Άλβες (Μπαρσελόνα), Μαϊκόν (Ίντερ), Αντρέ Σάντος (Φενερμπαχτσέ), Αντριάνο (Μπαρσελόνα), Λούσιο (Ίντερ), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Τιάγκο Σίλβα (Μίλαν), Λουιζάο (Μπενφίκα).
Μέσοι: Λούκας (Λίβερπουλ), Ραμίρες (Τσέλσι), Σάντρο (Τότεναμ), Άντερσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ελίας (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λούκας (Σάο Πάολο), Ενρίκε (Κρουζέιρο), Ζάντσον (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ελάνο (Σάντος), Τιάγκο Νέβες (Φλαμένγκο).
Επιθετικοί: Αλεσάντρε Πάτο (Μίλαν), Νιλμάρ (Βιγιαρεάλ), Νεϊμάρ (Σάντος), Λεάντρο Νταμιάο (Ιντερνασιονάλ), Φρεντ (Φλουμινένσε), Ρομπίνιο (Μίλαν).