«Στην Γιουβέντους ο Πίρλο»

Ο μάνατζερ του Αντρέα Πίρλο, επιβεβαίωσε πως το πιθανότερο σενάριο είναι για τον πελάτη του να φορά στη νέα σεζόν την φανέλα της Γιουβέντους. Πριν από μερικές ημέρες ο έμπειρος διεθνής Ιταλός μέσος αποκάλυψε πως μετά από δέκα χρόνια στη Μίλαν το καλοκαίρι θα αλλάξει ομάδα καθώς λήγει το συμβόλαιο του με τους «ροσονέρι» και πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί.
Οι φήμες πως ο Πίρλο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους κυκλοφορούν εδώ και μήνες αλλά πλέον μετά τις δηλώσεις του μάνατζερ Τούλιο Τίντι φαίνεται πως πλέον η μεταγραφή είναι ζήτημα ωρών.
«Η τελική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες μέρες αλλά νομίζω πως η Γιουβέντους είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Ακόμα πρέπει να ρυθμίσουμε κάποιες λεπτομέρειες αλλά πιστεύω πως ο Αντρέα Πίρλο κατευθύνεται προς την Γιούβε». Εικάζεται πως ο 32χρόνος Πίρλο θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο στην «βέκα σινιόρα».
«Ποτέ δεν συζητήσαμε με τη Μίλαν τους οικονομικούς όρους ενός νέου συμβολαίου. Η επιθυμία του Πίρλο να αναζητήσει μια νέα περιπέτεια ήταν αυτή που έκανε την διαφορά. Ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε τις εκτιμήσεις του και εμείς τις δικές μας αλλά όλα έγιναν με ηρεμία», πρόσθεσε ο Τίντι.
Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Αλέγκρι δεν επρόκειτο να χρησιμοποιήσει τον Πίρλο στην βασική ενδεκάδα της Μίλαν στην επόμενη σεζόν, εφόσον αυτός έμενε.